Меню шкільної їдальні


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 23.04.2018- 27.04.2018р.

Понеділок (23 квітня)
1 Салат з кабачка консервованого
2 Ковбаса відварна
3 Каша гречана
4 Сік натуральний
5 Хліб житній
Вівторок (24 квітня)
1 Помідор консервований
2 Шніцель рибний
3 Пюре картопляне
4 Компот з с/ф
5 Хліб житній
6 Вафелька
Середа (25 квітня)
1 Ікра бурякова
2 Плов
3 Чай з цукром та лимоном
4 Хліб житній
Четвер (26 квітня)
1 Салат з капусти
2 Котлета куряча
3 Макарони з тв. сиром
4 Напій з варенням
5 Хліб житній
П'ятниця (27 квітня)
1 Капуста тушкована
2 Риба смажена
3 Пюре картопляне
4 Компот з свіжих яблук
5 Хліб житній
6 Апельсин

Перспективне меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами





I меню (09.40-10.05)ІI меню (10.45-11.05)

Понеділок (02.04)
1.Ікра кабачкова
2.Омлет натуральний
3.Каша гречана
4.Сік
5.Хліб
6.Бутерброд з повидлом
Вівторок (03.04)
1.Капуста тушкована
2.Шніцель рибний
3.Пюре картопляне
4.Компот з с/ф
5.Яйце варене
6.Хліб
Середа (04.04)
1.Ікра бурякова
2.Биточок м'ясний в соусі
3.Каша пшоняна
4.Чай
5.Хліб
6.Запіканка сирна з згущ мол.
Четвер (05.04)
1.Кабачок консерв.
2.Шніцель курячий
3.Макарони з тв. сиром
4.Напій кавовий
5.Хліб
П'ятниця (06.04)
1.Горошок зел. конс.
2.Риба смажена
3.Пюре картопляне
4.Компот з свіжих яблук
5.Хліб
6.Фрукти

Понеділок (02.04)
1.Кабачок конс
2.Риба смажена
3.Пюре картопляне
4.Напій з варення
5.Хліб
6.Фрукти
Вівторок (03.04)
1.Салат з квашеної капусти
2.Курка відварна
3.Пюре картопляне
4.Сік
5.Хліб
6.Печиво
Середа (04.04)
1.Салат з огірка солоного
2.Сосиска відварна
3.Каша рисова
4.Чай з лимоном
5.Хліб
6.Бутерброд з маслом
Четвер (05.04)
1.Вінегрет
2.Печеня по-домашньому
3.Компот з с/ф
4.Хліб
П'ятниця (06.04)
1.Салат з квашеної капусти
2.Котлета м'ясна
3.Каша гречана
4.Хліб
5.Сік
6.Печиво


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 17.10.2017- 20.10.2017р.

Вівторок (17 жовтня)
1 Салат з свіжої капусти і яблук 50
2 Риба смажена 150
3 Рис відварний 150
4 Сік натуральний 200
5 Хліб житній 60
6 Яйце варене 1/2 шт
Середа (18 жовтня)
1 Капуста тушкована 75
2 Котлета м'ясна 50
3 Пюре картопляне 150
4 Чай з цукром 200/15
5 Хліб житній 60
6 Запіканка сирна 50
Четвер (19 жовтня)
1 Вінегрет 75
2 Котлета куряча з соусом 50/30
3 Каша рисова в'язка 150
4 Компот з свіжих яблук 200
5 Хліб житній 60
П'ятниця (20 жовтня)
1 Помідор свіжий 75
2 Котлета рибна 75
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з с/ф 200
5 Хліб житній 60

Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 09.10.2017- 13.10.2017р.

Понеділок (09 жовтня)
1 Салат з помідорів та солодкого перцю 75
2 Ковбаса відварна 50
3 Макарони відварні 150
4 Сік натуральний 200
5 Хліб житній 60
6 Яйце 1/2
Вівторок (10 жовтня)
1 Салат з капустою і яблуком 75
2 Шніцель рибний 75
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з свіжих яблук 200
5 Хліб житній 60
Середа (11 жовтня)
1 Капуста тушкована 75 75
2 Фрикаделька в соусі 55/50
3 Каша гречана 150
4 Чай з цукром 200/15
5 Хліб житній 60
Четвер (12 жовтня)
1 Ікра бурякова 75
2 Шніцель курячий 75
3 Каша рисова 150
4 Чай з молоком 150/50/15
5 Хліб житній 50
6 Сирники 50
П'ятниця (13 жовтня)
1 Помідор свіжий 50
2 Риба смажена 50
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з с/ф 200
5 Хліб житній 60


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 17.10.2017- 20.10.2017р.

Вівторок (17 жовтня)
1 Салат з свіжої капусти і яблук 50
2 Риба смажена 150
3 Рис відварний 150
4 Сік натуральний 200
5 Хліб житній 60
6 Яйце варене 1/2 шт
Середа (18 жовтня)
1 Капуста тушкована 75
2 Котлета м'ясна 50
3 Пюре картопляне 150
4 Чай з цукром 200/15
5 Хліб житній 60
6 Запіканка сирна 50
Четвер (19 жовтня)
1 Вінегрет 75
2 Котлета куряча з соусом 50/30
3 Каша рисова в'язка 150
4 Компот з свіжих яблук 200
5 Хліб житній 60
П'ятниця (20 жовтня)
1 Помідор свіжий 75
2 Котлета рибна 75
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з с/ф 200
5 Хліб житній 60

Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 09.10.2017- 13.10.2017р.

Понеділок (09 жовтня)
1 Салат з помідорів та солодкого перцю 75
2 Ковбаса відварна 50
3 Макарони відварні 150
4 Сік натуральний 200
5 Хліб житній 60
6 Яйце 1/2
Вівторок (10 жовтня)
1 Салат з капустою і яблуком 75
2 Шніцель рибний 75
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з свіжих яблук 200
5 Хліб житній 60
Середа (11 жовтня)
1 Капуста тушкована 75 75
2 Фрикаделька в соусі 55/50
3 Каша гречана 150
4 Чай з цукром 200/15
5 Хліб житній 60
Четвер (12 жовтня)
1 Ікра бурякова 75
2 Шніцель курячий 75
3 Каша рисова 150
4 Чай з молоком 150/50/15
5 Хліб житній 50
6 Сирники 50
П'ятниця (13 жовтня)
1 Помідор свіжий 50
2 Риба смажена 50
3 Пюре картопляне 150
4 Компот з с/ф 200
5 Хліб житній 60


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 13.02.2017- 17.02.2017р.

menyu.pdf


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 06.02.2017- 10.02.2017р.

06-10.pdf


Меню у шкільній їдальні за попередньо придбаними талонами з 30.01.2017- 03.02.2017р.

11111111.pdf
Пошук у новинах
Знайти
Навігація
Погода
Контактна інформація
(03848) 9-02-96 — Директор
(03848) 9-02-90 — Методичний кабінет
e-mail: zoshnet1_2016@urk.net
Наша адреса
Хто онлайн?
Всього на сайті: 3

Користувачів: 0


Роботів: 0


Гостей: 3

Інформаційний куточок
Навчальний заклад, в якому Ви навчаєтесь, обслуговує інспектор ювінальної превенції поліції м.Нетішина
Демчук Олег Сергійович
p.т. 3 – 47 – 95 каб. № 23
приміщення Нетішинського МВ
З усіма питаннями, що належать до компетенції кримінальної міліції у справах дітей, Ви можете звернутись за телефонами:
Чергова частина Нетішинського МВ УМВС України в Хмельницькій області працює цілодобово
Адреса: м. Нетішин, вул. Енергетиків, 4
Телефони: 102 або 3-25-02
e-mail: ditypolice@mvs.gov.ua
Місцевий час
Календар
}